Nuffnang Ads

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, July 25, 2014

Bisnes Shaklee Yang Sangat Mesra Keluarga

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Wah, rasa best sangat sebab bila dah tau cara yang betul buat blog. Semangat untuk berblog tu makin berkobar-kobar. Hari Ahad 20/07/14 yang lepas sempat menghadiri kelas Search Engine Optimization (SEO) blog anjuran group shaklee saya di Jalan Reko Kajang. Tak rugi jadi ahli shaklee di bawah group ini. Segalanya diberi tunjuk ajar secara percuma untuk buat bisnes shaklee. Kalau di luar pastinya ribuan ringgit perlu dilaburkan untuk belajar buat Blog dan SEO sahaja. Sekarang, apa-apa saja bisnes boleh buat secara online dan offline. Kalau bisnes secara online, salah satunya adalah buat blog. Untuk membuat blog, sudah pastilah kita memerlukan ilmu agar blog kita senang dikenali.

Search Engine Optimization (SEO)

Selain itu, kami juga ada membuat kelas bisnes shaklee secara online. Tersangatlah mudah bagi kami untuk menuntut ilmu, hanya memerlukan handphone/laptop dan internet sahaja untuk mencari ilmu tanpa perlu keluar rumah. Memudahkan juga golongan-golongan ibu untuk belajar tanpa perlu mengabaikan anak-anak. Bisnes Shaklee ni adalah bisnes yang sangat mesra keluarga. Anda boleh membawa bersama anak-anak anda serta suami ke kelas anjuran group Shaklee. Tak perlu berfikir lagi mana nak letak anak-anak ketika menghadiri kelas.

Ibu-ibu comel yang menghadiri kelas tempoh hari

Antara kelas yang dianjurkan oleh group shaklee saya adalah :-

  1. Kelas Blogging Basic
  2. Kelas Blogging Advanced
  3. Search Engine Optimiztion (SEO)
  4. Search Engine Marketing (SEM)
  5. FB Ads Marketing
  6. Template-template Bisnes Yang Menarik
  7. Soft Selling Skill
  8. Group Mentoring & Monitoring
  9. Kelas Webinar (Meeting Secara Virtual)

Pengurusan Shaklee sendiri juga menyediakan beberapa kelas untuk distributors shaklee menimba ilmu, antaranya :-

1. Bengkel Nutrisi - RM40
2. New Distributor Training (NDT) - RM40
3. Health & Wellness Talk - Free
4. Business Opportunity Meeting (BOM)

Sangat bestkan menjadi distributor shaklee, ada kelas yang berbayar dan ada juga kelas tidak berbayar. Hanya perlu melabur sebanyak RM40 sahaja untuk menghadiri kelas. Kami juga ada group facebook dan whatsapp untuk saling membantu antara satu sama lain. Anda pasti tak menyesal mendaftar sebagai ahli dalam group kami.

Berminat untuk sama-sama berbisnes shaklee dan mencari pendapatan selain dari makan gaji?Boleh whatsapp or sms 012-9221629. Sama-sama kita mencapai impian kita dan insya-Allah, bimbingan dan tunjuk ajar yang tidak berbelah-bahagi akan diberikan.

Jumpa lagi di lain entry.