Nuffnang Ads

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, July 21, 2012

'Dia' Bukan Milik Kami

as-salam..
last entry dulu kila berkongsi rasa kegembiraan kila kerana hamil dan hari ni kila juga nak berkongsi rasa kesedihan kila kerana kila telah disahkan keguguran ketika kandungan kila berusia 2 bulan 2 minggu 2 hari.

sedih?siapa yang tidak sedih bila telah disahkan mengandung tapi akhirnya keguguran..kila tak tau apa puncanya kila keguguran. doktor kata kemungkinan keadaan rahim kila lemah. terpaksa melalui proses mencuci rahim di general hospital dan pertama kali merasai pengalaman tidur di wad. di lain entry nnti kila akan bercerita tentang pengalaman kila di wad ye..sekarang tengah rasa sengal2 di pinggang kesan dari kena cucuk untuk ubat bius di pinggang.

baru tengahari tadi kila dapat keluar wad dan sekarang telah berada di kampung halaman kila. umi kila mendesak supaya kila berpantang sekejap di kampung. tak sangka rupanya umi kila tetap mengambil berat pasal kila. benarlah selama ini, apa sahaja yang berlaku pada kita pasti ada hikmah di sebaliknya. sebelum ni kila xpernah rasa dihargai dalam keluarga kila tapi kila silap sebenarnya. terima kasih umi, sekurang-kurangya kila xkeseorangan..