Nuffnang Ads

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, November 26, 2012

Setahun Sudah

Assalamualaikum

Lamanya kila tak update blog ni, melawat blog kawan-kawan pun malas juga. Maafkan saya :-)
Ada benda yang nak dikongsi tapi bila nak buka je blog semua hilang dan mood pun ke laut..huhu..

Cepatnya masa berlalu, pejam celik pejam celik hari ni 26 November 2012 genaplah setahun kila dan en. suami bersatu. Apalah sangat nak dibandingkan dengan perkahwinan yang setahun jagung ni dengan orang yang dah lama kahwin..hehehe..Panjang lagi perjalanan kami.

Apa-apa pun Happy Anniversary untuk kila dan suami kila, Fadhil Bin Harwan. Semoga perkahwinan kami ni akan kekal hingga ke akhir hayat..aamin.

Seharusnya kena letak gambar sendiri lagi..haha

P/s : Entry pendek lagi..curi masa update blog..huhu

1 comment:

ariana8733 said...

happy anniversary kila..

semoga umah tgga kila & suami akan kekal hingga akhir hayat & dikurniakan anak2 yg soleh & solehah..insyaAllah, aminnnn..