Nuffnang Ads

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, August 16, 2012

Raya..Raya..

As-salam...
Mood untuk bekerja memang dah ke laut ni. 
Tahun ni pertama kali kila beraya sebagai isteri orang dan pertama kali juga raya pertama jauh dari keluarga. Beraya di KL je, lagipun mak mertua kila memang duduk di KL. Tahun ni en. suami dapat cuti hari raya pertama je, so memang tak balik kampung belah kila langsung...huhu..tapi kira tak sedih sangat sebab 2 minggu Ramadhan kila berada di kampung.
Tak tau camne suasana raya di KL. Tahun ni bolehlah merasa camne suasana kat Jalan TAR time malam raya. Kawan kila kata time ni lah kuih-kuih dan baju-baju dorang jual murah. Mesti sesakkan?
Dikesempatan ini juga kila ingin mengucapkan Selamat Hari Raya pada kawan-kawan blogger, minta maaf sekiranya ada komen-komen kila yang membuatkan terasa hati. Sayang korang ketat-ketat.


P/s : Ada tak sapa-sapa yang beraya kat KL juga?



4 comments:

aTy _faRed~ said...

tahun lepas fes time beraye pon aty kene beraye umah mertua..tapi kat johor ar..jauh...huhu..tahun ni turn aty lak..yaeeeyy..raye kat shah alam..umah family sendiri..malam tu baru balik johor..;)

akilla ibrahim said...

seronok'n bl dpt beraya kt rumah family sendiri..hehe..

LydSunshine said...

Dah lama tak update ni. So, cemana perasaan beraya di KL? Sempat tak pegi Jalan TAR di malam raya?

akilla ibrahim said...

LydSunshine : Jauh beza ngat dengan suasana raya kat kg..kat kg lagi best..hehehe..xpegi jalan TAR tapi pegi chow kit je..tu pun jem giler kat sana..