Nuffnang Ads

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, June 16, 2012

Mum To Be



 Alhamdulillah..setelah 6 bulan berkahwin, akhirnya disahkan mengandung lebih kurang 5 minggu. Macam tak percaya je sebenarnya sebab sebelum kila check kila memang xda rasa apa-apa sangat pun, cuma rasa sakit-sakit perut macam nak period dan breast sakit je. tu pun kila anggap sebab nak period.

Kila punya period memang on time tiap-tiap bulan. So, bila dah lewat sehari tu kila pun mula syak maybe kila pregnant. Balik dari keje terus singgah farmasi beli pregnant test tapi kila xterus test bila balik rumah. Kila tunggu lagi 2-3 hari, manalah tau bulan ni saja je nak lewat 2-3 hari..hehe..

Lepas dah lambat 3 hari tu, sebelum nak mandi pagi tu kila wat test dulu and resultnya adalah positif..huhu..xtau nak gambarkan camne perasaan bila tengok double line tu..agak terkejut sebenarnya sebab xsangka rezeki tu datang juga.

p/s - harap2 xloya n muntah2.. blh x gitu?hehehe..


3 comments:

Liza Razak said...

congrats sis !! :)

mama aryan said...

tahniah..selamat melalui detik2 indah menjadi seorg ibu

Mrs Lurve said...

alhamdulillah...tahniah, semoga keduanya sihat walafiat..