Nuffnang Ads

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, March 29, 2012

BaKal DaPat Baby!!!!

Hari ni kila mendapat pengkhabaran gembira, insya-Allah dlm 8 bln lbh lg lahirlah insan yang dinanti2kan oleh setiap pasangan yang berumahtangga....

Tapi bukan kila yang mengandung, adik kila yang sama2 melangsungkan perkahwinan dengan kila ari tu yang mengandung. Tahniah untuk adik kila, Siti Junaina. Makin ramai r cucu tok abh & tok umi lps ni.

Kila tumpang gembira utk adik kila. Adik kila ni ank perempuan terakhir dalm family kila. Sangat2 manja & sensitif. Klu dtg sengal dia, semua org dia kacau & buat lawak. Semalam birthday dia, so kiranya dpt hadiah birthday yang sangat2 bermakna. 

Dah sebulan lebih dia jadi org Sabah sebab ikut husband dia yang bekerja kat sana. Entah bila r dia akan blk ke semenanjung. Sebelum ni dia xpernah pn jauh dari umi & abh. Masa mula2 sampai sana, dia asyik cakap boring je duk kt sana sbb xda kawan & xkeje. Tapi bila dah lama2, dia dah jumpa kwn semenanjung so dia dh xboring lagi.

Apa2 pn, kila doa'n semoga kandungan dia ok & Selamat Hari Lahir Buat Adik ku..hehehe..

No comments: