Nuffnang Ads

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, June 2, 2011

Perkahwinan...

Selps acara merisik yg dh berlalu sebulan lalu..kami sekeluarga dh bersetuju nak buat majlis untuk 2 pengantin sekali iaitu aku n jg adik perempuan aku..sebab nak jimat masa, tenaga n wang ringgit..hehehe..nsb baik kedua belah pihak bakal pengantin lelaki xda masalh,klu x haru jg nk kn wat lain mjls. aku mgkn akan nikah sehari seblm mjls resepsi n adik aku nikah pd ari resepsi..

Sekarang ni aku tgh duk survey pakej apa yg plg bgs n murah..hehe..dh jmpa dh satu pakej ni tp blm confirm lg sbb aku blm g tgk baju pengantin yg dia ada, kn blk phg dl br blh g tgk. nk suh adik aku je g tgk tkt nnti dia berkenan aku lak yg xberkenan..sebulan ni kitaorg duk bincang wrna tema apa nk wat, aku ni mmg byk mengalah r ngan adik aku sbb xnk gdh2..nnti tkt xjd lak..tp yg kesiannye adik aku gaduh ngan tng dia lak sbb tng dia ni tersangat r cerewet orgnye..nsb baik my bf cool aje..thanks dear b'coz xbyk kerenah klu x haru r dia nk pjk aku je kejenye klu kami gdh..hehehe..

sebenarnye klu xsbb my abh dh bising tnya bl nk khwn (siap kn ugut lg tu..hehe) maybe kitaorg smpai skrg ni duk diam je..xckp apa2..bkn xnk khwn tp fhm2 je r..huhu..tp bgs jg my abh wat camtu klu x aku xtau jg dia ni btl syg'n aku ke idak..btl x???


Ok r, mata ku sudah mengantuk so time to sleepppp....zzzzzzzzzzzzzz..

2 comments:

Liyana said...

hai, td bace blog kina n bace komen yg awk mencari mua yg sesuai for your wedding kan?

hmm nk suggest mua yg ni::

http://aziecunzmakeup.blogspot.com/


mmg cantik make up dia n boleh byr ansur bulanan, x rugi :)

damiaaqilla said...

ye ke?thanks for your inform.nanti kila tgk blog azie tu.